Centrum voor Kindercoaching - Omdat ze het waard zijn!
Persoonlijke coaching 

 
Voor kinderen van 5-12 jaar (basisschool)

Voor professionele begeleiders (onderwijs & zorg)

 
Kinderen krijgen persoonlijke coaching op sociaal-emotioneel gebied of leergebied. Als je kinderen al op jonge leeftijd meer inzicht en zelfvertrouwen geeft, kun je hun kijk op het leven en de toekomst positief beïnvloeden. Ze krijgen meer inzicht in hun eigen gedrag en ontdekken een handige aanpak. Het zelfvertrouwen groeit en er ontstaat een stevige basis voor de toekomst. 

Professionele begeleiders krijgen persoonlijke coaching met ondersteuning van het Process Communication Model. Dit is een krachtig model voor persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie met anderen. Het geeft waardevolle inzichten om het gedrag van jezelf en anderen beter te begrijpen. Klik voor meer informatie op Process Communication aan de zijkant.Reacties van ouders/begeleiders

'Ik zie nog steeds dat het echt een stuk beter met haar gaat. Ze is een stuk zelfverzekerder.'

'Wij en onze zoon zijn erg tevreden. Hij heeft er erg veel aan gehad en voelt zich zoals hij zelf zegt veel sterker en weet beter om te gaan met voor hem lastige situaties'. 

'Process Communication is een doeltreffend middel. Je luistert aandachtig, bouwt de begeleiding zorgvuldig op en haalt de kern uit het verhaal'. 

'Ik wil je namens onze dochter en natuurlijk ook ons, nogmaals bedanken voor de lessen die ze bij u heeft mogen volgen. Mede doordat zij het ook altijd erg leuk vond, is zij op school met sprongen vooruit gegaan'.

'De cursus vond hij heel leuk. Hij zegt dat hij veel geleerd heeft en we merken thuis ook duidelijk resultaat. Heel erg bedankt voor je begeleiding en tips.'