Centrum voor Kindercoaching - Omdat ze het waard zijn!
Wat doet een kindercoach?
 
Hallo, leuk dat je mijn website bezoekt. Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Ans en ik ben kindercoach. Misschien heb je wel eens van een sportcoach gehoord. Die helpt sporters op een handige manier sporten zodat ze meer kans maken om te winnen. Als kindercoach help ik kinderen om handig om te gaan met verschillende dingen.
 
Dit kan zijn met leren, als je moeite hebt met lezen, spelling of rekenen. Het kan ook zijn dat je het soms lastig vindt om met andere kinderen om te gaan of dat je iets spannend vindt. Misschien ben je ergens boos of verdrietig over of zijn er andere dingen die je vervelend vindt. Je kunt je onzeker voelen of het lastig vinden om voor jezelf op te komen.
 
Samen kunnen we dan bekijken, hoe je hier handig mee om kunt gaan. We kijken naar wat al goed gaat en hoe het nog beter kan. Door te spelen, te oefenen of te praten, zoeken we naar een manier om het op te lossen. Het lijkt me leuk om een keer kennis met je te maken en van jou te horen hoe jij er zelf over denkt. Tot ziens!